+31 (0) 546 - 570573 info@vtsbv.com
  • Containers op maat
  • Uitzonderlijke service
  • Betrouwbare partner
  • Zeer hoge kwaliteit

Serveerwagens

Bent u als bedrijf op zoek naar goede serveerwagens van hoge kwaliteit voor bijvoorbeeld in het ziekenhuis of verzorgingstehuis? Kies dan voor VTS: specialist in het produceren en ontwikkelen van diverse (interne) transportmiddelen zoals rolcontainers en transportsystemen als serveerwagens, linnenwagens en vaksorteerwagens.

Met gebruiksvriendelijke, soepel rollende en stevige serveerwagens wordt het werk een stuk makkelijker en dat is precies waar VTS B.V. aan wil bijdragen met transportsystemen. Onze serveerwagens zijn perfect voor in een ziekenhuis of verzorgingstehuis; ze zijn goed en makkelijk schoon te maken en bieden veel ruimte voor koffie, thee, maaltijden en allerlei toebehoren. Door de subtiel opstaande rand op de bladen van de serveerwagen kunt u veilig van alles op de RVS of aluminium serveerwagens zetten zonder dat het eraf rolt of valt.

Over VTS B.V. serveerwagens

VTS B.V. is specialist in het ontwikkelen van transportsystemen voor uiteenlopende doeleinden. In onze eigen fabriekshal ontwikkelen wij serveerwagens, rolcontainers en andere transportsystemen en toebehoren met behulp van de nieuwste en modernste technieken. Onze vakmensen kunnen naast het vervaardigen van o.a. standaard serveerwagens en wasserij rolcontainers ook diverse transportsystemen op maat ontwikkelen. Zo kunt u uw interne transportmiddelen qua formaat perfect afstemmen op de omgeving. VTS B.V. draagt daar graag aan bij, zodat u zo prettig mogelijk kunt werken. We vervaardigen alles in onze eigen fabriek en kunnen daardoor in korte tijd op uw wensen reageren en uw gewenste transportsysteem voor u realiseren. Vraag gerust naar de mogelijkheden en leg ons uw wensen voor. Er is vaak meer mogelijk dan u wellicht denkt!

Onze serveerwagens en meer

Heeft u serveerwagens nodig? U kunt bij ons terecht voor de standaard serveerwagens van aluminium of RVS/aluminium met twee of drie plateaus met opstaande randen. Al onze serveerwagens zijn standaard voorzien van gemonteerde zwenkwielen en stootrollen. De maximale draagkracht per plateau is 70KG. De serveerwagens zijn van een uiterst hoge kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. Ze gaan lang mee en zijn gemaakt voor langdurig en veelvuldig gebruik. Wilt u meer informatie over onze serveerwagens? Stel dan gerust uw vragen.

Bent u op zoek naar een anders soort transportsysteem? Dat is bij VTS geen probleem! Wij kunnen u ook van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar was/afvalverzamelaars, vaksorteerwagens, linnenwagens, steriel transport en verende bodemwagens. U kunt alle soorten wagens en containers op onze website bekijken.

Contact opnemen

Indien u op zoek bent naar serveerwagens, kies dan voor de hoge kwaliteit serveerwagens van VTS. Wilt u contact met ons opnemen? Vul dan het contactformulier in en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contact

VTS B.V.
Bedrijvenpark Twente 178 Nederland
+31 – (0) 546 – 570573 info@vtsbv.com