+31 (0) 546 - 570573 info@vtsbv.com
  • Containers op maat
  • Uitzonderlijke service
  • Betrouwbare partner
  • Zeer hoge kwaliteit

Rolcontainer

Bent u op zoek naar een rolcontainer voor wasserijen? Dan bent u in goede handen bij VTS: specialist in het produceren en ontwikkelen van diverse (interne) transportmiddelen. Wij ontwikkelen rolcontainers voor verschillende doeleinden: van wasserij rolcontainers tot brood containers en speciale containers op maat. Bekijk gerust ons gehele aanbod rolcontainers en toebehoren.

Wilt u graag een rolcontainer op maat laten maken of zoekt u een al bestaand type rolcontainer? VTS B.V. regelt het voor u. U heeft vele opties en kunt de rolcontainers exact laten afstemmen of de breedte van bijvoorbeeld de ziekenhuisgangen of het pad in de bakkerij. VTS B.V. staat open voor uw wensen en denkt graag mee voor de beste oplossing. Dus wilt u een rolcontainer bestellen bij VTS B.V.? Neem dan gerust contact met ons op en we kijken samen naar uw mogelijkheden.

Over VTS B.V. rolcontainers

VTS B.V. ontwikkelt diverse rolcontainers voor uiteenlopende doeleinden, maar heeft voornamelijk een specialisme in wasserij rolcontainers. Wij hebben een eigen productiefaciliteit, model en gereedschapsmakerij waar echte vakmensen rolcontainers van hoge kwaliteit ontwikkelen met behulp van de nieuwste en modernste technieken. Bij ons is het daardoor mogelijk om – naast het leveren van producten uit eigen voorraad – ook rolcontainers op maat te ontwikkelen.

Meer dan rolcontainers alleen

Naast het vervaardigen van rolcontainers, kunt u ook bij ons terecht voor diverse transportsystemen, zoals:

  • Was/afvalverzamelaars
  • Vaksorteerwagens
  • Linnenwagens
  • Steriel transport
  • Verende bodemwagens
  • Serveerwagens

Daarnaast kunnen wij ook diverse rolcontainers op maat leveren, bijvoorbeeld een broodcontainer of een flight catering container. Wilt u een rolcontainer voor een specifiek doeleinde op maat laten maken? Neem dan contact op met VTS B.V.

Toebehoren rolcontainers

Naast de rolcontainers zelf kunnen we u ook voorzien in binnen- en buitenhoezen voor de rolcontainers. Zo beschermt u de lading goed en kan er niks uit de rolcontainer vallen. Wilt u snelbinders voor om de rolcontainer? Ook die kunt u bij ons verkrijgen, in diverse kleuren en van verschillend soort materiaal. U kunt kiezen uit rubberen snelbinders, met of zonder haak en oog en uit textieluitvoeringen. Wanneer u een specifieke kleur zoekt, die bijvoorbeeld past bij uw bedrijfshuisstijl, dan kunnen we altijd voor u kijken wat mogelijk is.

Neem contact op

Heeft u interesse in VTS en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft rolcontainers? Neem dan zekercontact met ons op. U kunt ons bereiken via het contactformulier, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden met u te bespreken. Wilt u liever bellen? Dat mag ook naar (0) 546 – 570573 of rechtstreeks naar één van onze specialisten. We helpen u graag aan een fijn transportsysteem!

Contact

VTS B.V.
Bedrijvenpark Twente 178 Nederland
+31 – (0) 546 – 570573 info@vtsbv.com