+31 (0) 546 - 570573 info@vtsbv.com
  • Containers op maat
  • Uitzonderlijke service
  • Betrouwbare partner
  • Zeer hoge kwaliteit

Linnenwagens

Bent u op zoek naar linnenwagens voor het vervoeren van schoon linnen in uw hotel, herberg of hostel? Kies dan voor linnenwagens van VTS: specialist in het produceren en ontwikkelen van diverse (interne) transportmiddelen. Wij ontwikkelen transportsystemen voor diverse doeleinden: van wasserij rolcontainers en linnenwagens tot brood containers en speciale containers op maat. Al onze linnenwagenszijn van een hoge kwaliteit en worden in eigen fabriek geproduceerd. Wanneer u een op maat gemaakte linnenwagen wenst, kunt u gerust uw wensen aan ons voorleggen. VTS B.V. is er voor al uw transportsystemen.

Over VTS

U kunt bij VTS terecht voor vele soorten transportwagens. VTS B.V. is gespecialiseerd in met name wasserij containers, maar is ook groot producer van linnenwagens, serveerwagens en meer. Wij beschikken over onze eigen productiefaciliteit, model en gereedschapsmakerij waar echte vakmensen verschillende soorten linnenwagens van hoge kwaliteit ontwikkelen. Dit doen wij met behulp van de nieuwste en modernste technieken. Bij ons is het daardoor mogelijk om – naast het leveren van producten uit eigen voorraad – ook linnenwagens op maat te ontwikkelen.

Het grote voordeel van linnenwagens of andere transportwagens op maat laten maken, is dat ze perfect in de (werk)omgeving passen en een goed afgestemd formaat hebben op de wandelgangen, deurposten en liften in uw hotel, herberg of hostel. Een maat gemaakte linnenwagen kan nooit in de weg staan, omdat deze afgestemd kan worden op uw omgeving.

Linnenwagens en meer

Onze linnenwagens uit eigen voorraad hebben verschillende afmetingen. De diverse types zijn ook anders gebouwd, zodat u ook een keuze hebt uit standaard linnenwagens. U kunt kiezen voor een linnenwagen voor het transport van schoon linnen, voorzien van één plateau in het midden. U zou ook kunnen kiezen voor een gecombineerde linnenwagen met één of twee wasverzamelaars en een planken voor schoon linnen. Wilt u liever een simpel model waarin u zoveel mogelijk ruimte hebt voor enkel schoon linnengoed? Ook zo’n linnenwagen kunnen we u gelijk uit eigen voorraad leveren. Bekijk al onzelinnenwagens.

Naast dat wij voor u verschillende soorten linnenwagens kunnen vervaardigen, kunt u bij ons ook terecht voor:

  • Was/afvalverzamelaars
  • Vaksorteerwagens
  • Rolcontainers
  • Steriel transport
  • Verende bodemwagens
  • Serveerwagens

Wilt u een transportsysteem op maat? Bijvoorbeeld een broodcontainer of een flight catering container? Neem dan gerust contact met ons op. Er is meer mogelijk dan u wellicht denkt bij VTS B.V.

Neem contact op

Heeft u interesse in VTS en wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft linnenwagens? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden met u te bespreken. Of bekijk hier alvast ons standaard assortiment linnenwagens.

Contact

VTS B.V.
Bedrijvenpark Twente 178 Nederland
+31 – (0) 546 – 570573 info@vtsbv.com