+31 (0) 546 - 570573 info@vtsbv.com
  • Containers op maat
  • Uitzonderlijke service
  • Betrouwbare partner
  • Zeer hoge kwaliteit

Combi wagens

Bent u als bedrijf op zoek naar goede transportsystemen van hoge kwaliteit voor bijvoorbeeld in uw ziekenhuis of verzorgingstehuis? Bij VTS hebben wij de perfecte combi wagens die multifunctioneel zijn. Eén van onze combi wagens is bijvoorbeeld een linnenwagen en wasverzamelaar in één. Ook vele andere combinaties zijn mogelijk. Wilt u een combi wagen op maat laten maken? Dat kan ook bij VTS B.V. in korte tijd. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van een combi wagen

De voordelen van de combi wagen zijn dat u niet meerdere wagens nodig heeft en deze moetverplaatsen wanneer u met iets bezig bent waarvoor u diverse opberg- of opslagplaatsen nodig hebt. Een combi wagen kan dat probleem goed verhelpen. Met een combi wagen zal de productiviteit van uw werk omhoog kunnen gaan, omdat u alles direct bij de hand hebt en dus sneller kunt werken.

Onze combi wagens zijn altijd slim ontworpen en omdat u een combi wagen op maat kunt laten maken, kunt u het maximale uit de functionaliteit van de wagen halen. Kies precies de wagen combinaties die u prettig vindt om mee te werken en de werkzaamheden zullen een stuk vloeiender verlopen zonder irritaties van losse grote karren. De combi wagen is niet alleen handig, omdat u meerdere soorten opslagplaatsen kunt combineren, de combi wagen is ook nog eens compact en handelbaar van formaat. Geen gedoe meer met grote wagens, maar behendig en snel aan de slag met één combi wagen van VTS B.V.

Over VTS B.V.

VTS B.V. is specialist in het ontwikkelen van transportsystemen voor uiteenlopende doeleinden. In onze eigen fabriekshal ontwikkelen wij naast combi wagens ook linnenwagens, serveer wagens, rolcontainers en andere transportsystemen met behulp van de nieuwste en modernste technieken. Onze vakmensen kunnen naast het vervaardigen van o.a. standaard serveerwagens en wasserij rolcontainers ook diverse transportsystemen op maat ontwikkelen.

Onze containers worden met de nieuwste en modernste technieken gemaakt. Door middel van een eigen fabriekshal hebben wij de mogelijkheid om in korte tijden op individuele wensen te reageren, en met gunstige prijzen te produceren.

Onze diensten en producten

Heeft u een combi wagen nodig of wilt u liever een van onze andere transportsystemen bekijken? Wij bieden:

  • Was/afvalverzamelaars
  • Vaksorteerwagens
  • Linnenwagens
  • Steriel transport
  • Verende bodemwagens
  • Serveerwagens

Wilt u een combi wagen op maat? Dan kan! Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

Meer informatie

Indien u op zoek bent naar combi wagens, kies dan voor hoge kwaliteit combi wagens van VTS. Wilt u contact met ons opnemen? Vul dan het contactformulier in en dan komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contact

VTS B.V.
Bedrijvenpark Twente 178 Nederland
+31 – (0) 546 – 570573 info@vtsbv.com