+31 (0) 546 - 570573 info@vtsbv.com
  • Containers op maat
  • Uitzonderlijke service
  • Betrouwbare partner
  • Zeer hoge kwaliteit

Proclaimer

VTS is verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en doet alles om het actueel en accuraat te houden. Mocht het zijn dat volgens u de data niet accuraat is dan zijn we blij met uw reactie. De makkelijkste manier is via e-mail naar vtsbv@vtsbv.com. Voor andere vragen en alle andere benodigde informatie, bezoek onze contact pagina. Ons doel is om binnen vijf werkdagen elke actie te behandelen.

Privacy

E-mail die wij via deze site ontvangen wordt vertrouwelijk door VTS behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Wordt onverhoopt uw verzonden e-mail door derden geraadpleegd als het onbeveiligd via het internet wordt verstuurd, dan kan VTS daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Copyright

Het is niet toegestaan zonder toestemming van VTS informatie en beelden van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik en met vermelding van de bron.

Google Analytics

Binnen de website/webshop worden Google Analytics cookies gebruikt. Hiervoor is een bewerkersovereenkomst met Google gesloten in lijn met de AVG wetgeving. In dit kader is het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd voor uw privacy. De optie ‘gegevens delen’ in Google Analytics is uitgezet.

VTS B.V.
Bedrijvenpark Twente 178
7602 KE Almelo
Nederland

Tel: +31 – (0) 546 – 570573
E-mail: info@vtsbv.com

VTS B.V.
Bedrijvenpark Twente 178 Nederland
+31 – (0) 546 – 570573 info@vtsbv.com