+31 (0) 546 - 570573 info@vtsbv.com
  • nl
  • en
  • de

Proclaimer

VTS BV is verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en doet alles om het actueel en accuraat te houden. Mocht het zijn dat volgens u de data niet accuraat is dan zijn we blij met uw reactie. De makkelijkste manier is via e-mail naar vtsbv@vtsbv.com. Voor andere vragen en alle andere benodigde informatie, bezoek onze contact pagina. Ons doel is om binnen vijf werkdagen elke actie te behandelen.
Privacy

E-mail die wij via deze site ontvangen wordt vertrouwelijk door VTS BV behandeld. De door u verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt. Wordt onverhoopt uw verzonden e-mail door derden geraadpleegd als het onbeveiligd via het internet wordt verstuurd, dan kan VTS BV daarvoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Copyright

Het is niet toegestaan zonder toestemming van VTS BV informatie en beelden van deze site openbaar te maken, te vermenigvuldigen en/of te bewerken anders dan voor persoonlijk en niet commercieel gebruik en met vermelding van de bron.

VTS B.V.
Bedrijvenpark Twente 178
7602 KE Almelo
Nederland

Tel: +31 – (0) 546 – 570573
E-mail: info@vtsbv.com